Hero

Fumatul și sarcina

Dacă plănuiți sau așteptați un copil, renunțarea la fumat este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a avea un copil sănătos și o naștere sigură.

Știm că renunțarea la fumat poate fi dificilă, dar există multe informații pe acest site web care vă pot ajuta. De asemenea, puteți să vă înscrieți pentru a primi mesaje motivaționale pentru a renunța la fumat în timpul acestei acțiuni.

Coronavirus și Renunță la fumat Londra (Stop Smoking London)

În prezent, femeile însărcinate sunt sfătuite să reducă contactul social prin aplicarea practicilor de distanțare socială, deoarece aceste femei sunt identificate de către guvernul Regatului Unit ca un grup vulnerabil în fața COVID-19.

Renunță la fumat Londra (Stop Smoking London) este aici pentru a vă ajuta pe parcursul călătoriei dvs. de renunțare la fumat. Înscrieți-vă astăzi pentru a primi mesaje text SMS motivaționale pentru a vă ajuta să rămâneți dedicați scopului propus în timp ce renunțați la fumat.

Beneficiile renunțării la fumat

Nu există un nivel sigur de fumat în timpul sarcinii. Singura modalitate de a reduce riscul apariției problemelor de sănătate pentru dvs. și copil este de a renunța la fumat complet. Fiecare țigară conține peste 4.000 de substanțe chimice; acestea reduc cantitatea de oxigen și nutrienți care sunt direcționate către copilul dvs. Când renunțați la fumat, aceste substanțe chimice încep să părăsească imediat corpul, astfel încât bebelușul obține oxigenul și nutrienții necesari pentru a crește și a se dezvolta.

Renunțarea la fumat reduce șansele de a suferi un avort spontan și reduce mult riscul de a naște copilul prematur, subponderal sau mort. De asemenea, vă ajută să vă protejați copilul împotriva dezvoltării infecțiilor respiratorii, a urechii, astmului și va reduce riscul de deces infantil.

Renunțarea la fumat cât mai curând posibil pe perioada sarcinei este cea mai bună opțiune, dar renunțarea în orice moment are beneficii, așa că renunțați acum, iar dvs. și copilul dvs. veți simți recompensele imediat.


Fumul de țigară al altor persoane

Fiind expus fumului de tutun al altor persoane (denumit și fumat pasiv) prezintă aceleași riscuri pentru bebeluș ca și fumatul mamei. Un mediu 100% fără fum este recomandat tuturor femeilor în timpul sarcinii.

Renunțarea la fumat acum înseamnă că atât dvs. cât și partenerul dvs. protejați sănătatea viitoare a copilului dvs. Știm că, acești copii expuși la fumul de tutun al altor persoane, pe măsură ce cresc, prezintă un risc crescut de astm, infecții ale urechilor, meningită și moarte.

Înscrieți-vă pentru asistență pentru mesajele cu privire la renunțarea la fumat

Încercați să concepeți un copil

Renunțarea la fumat poate îmbunătăți șansa de a rămâne însărcinată.

Fumatul reduce fertilitatea atât la femei, cât și la bărbați și poate crește durata necesară pentru a rămâne însărcinată. De asemenea, fumatul poate reduce succesul tratamentului pentru fertilitate. Știm că bărbații care fumează au un număr mai mic de spermatozoizi decât nefumătorii, spermă de calitate inferioară și impotență crescută.

Înscrieți-vă pentru asistență pentru mesajele cu privire la renunțarea la fumat

Fumatul și stresul

Multe persoane cred că fumatul reduce stresul, dar nu este așa! Acesta este un mit pe care acestea îl cred, deoarece fumatul ameliorează simptomele de întrerupere a nicotinei, cum ar fi iritabilitatea și starea de spirit redusă - păcălindu-vă să credeți că ajută împotriva stresului.

Este dovedit că persoanele care renunță la fumat suferă de mai puțină anxietate, depresie și stres, în plus au o dispoziție îmbunătățită decât cei care continuă să fumeze. Renunțând acum vă puteți relaxa și vă puteți bucura de sarcină.

Înscrieți-vă pentru asistență pentru mesajele cu privire la renunțarea la fumat

Terapia de înlocuire a nicotinei (TÎN)

Terapia de înlocuire a nicotinei (denumită adesea NRT în Anglia) este gratuită de la serviciul local de renunțare la fumat sau de la medic, cât sunteți însărcinată și există o varietate de produse disponibile.

Opțiunile recomandate în sarcină sunt produsele licențiate, cum ar fi plasturii și pastilele. NRT oferă nicotină curată, sigură, fără celelalte substanțe chimice din fumul de țigară.

Dacă suferiți de grețuri matinale, guma sau pastilele pot să nu fie cea mai bună alegere pentru dvs., în timp ce lucrează, este posibil să nu fie tolerate atât de bine. Este posibil să folosiți mai bine un inhalator sau un spray de gură alături de un plasture.

Înainte de a utiliza aceste produse, discutați cu moașa, medicul de familie, cu un farmacist sau un consultant de specialitate pentru renunțare la fumat din districtul dvs. pentru a vă asigura că veți obține cea potrivită soluție pentru dvs.

Înscrieți-vă pentru asistență pentru mesajele cu privire la renunțarea la fumat

Comprimatele de la medicul dvs.

De la medicul dvs. există două tipuri de comprimate care vă pot ajuta să renunțați la fumat, dar atât Champix cât și Zyban nu sunt recomandate pentru utilizare în timpul sarcinii.

Înscrieți-vă pentru asistență pentru mesajele cu privire la renunțarea la fumat

Țigările electronice

Mulți fumători consideră că țigările electronice sunt utile atunci când renunță la fumat și își asumă doar o parte din risc. Puteți utiliza o țigară electronică dacă vă ajută și este mult mai sigură pentru dvs. și pentru copilul dvs. decât să continuați să fumați.

Înscrieți-vă pentru asistență pentru mesajele cu privire la renunțarea la fumat


Ajutați pe cineva la care țineți să renunțe la fumat astăzi

Cheltuiți banii pe ceva pentru dvs. și copil!

Renunțarea la fumat este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să aveți un copil sănătos, o sarcină ușoară și o naștere sigură. Renunțarea la fumat înseamnă, de asemenea, mai mulți bani care pot fi cheltuiți pentru dvs. și copil!

Câți bani în plus veți avea când renunțați la fumat?

Într-o săptămână puteți economisi

£38

Aceasta înseamnă câteva produse de lux pentru piele în sarcină

sau

un coș Moses pentru copil.

Într-o lună puteți economisi

£167

Pentru o ședință foto în timpul sarcinii pentru dvs.

sau

niște haine noi drăguțe pentru copil.

În șase luni puteți economisi

£1003

Este o pauză relaxantă la spa în timpul sarcinii

sau

un nou cărucior, pătuț și scaun pentru mașină cu toate accesoriile.

Într-un an puteți economisi

£2007

Este o escapadă minunată înainte de a naște

sau

un cont de economii pentru viitorul copilului dvs.

Într-o săptămână puteți economisi

£77

Acesta este un tratament relaxant la spa în timpul sarcinii

sau

un centru de activități sau scaun pentru copil.

Într-o lună puteți economisi

£334

Aceasta este o clasă săptămânală de yoga pe toată durata sarcinii

sau

un nou dulap pentru creșă și unitate de schimbare pentru bebeluș.

În șase luni puteți economisi

£2007

Este o petrecere înainte de a naște cu prietenii și familia

sau

un cărucior de firmă și pătuț pentru călătorii pentru copii

Într-un an puteți economisi

£4015

Acesta este depozitul pentru o mașină de familie nouă

sau

o cameră pentru bebeluș complet echipată și decorată

Într-o săptămână puteți economisi

£115

Aceasta este o ecografie cu ultrasunete 4D pentru copil

sau

ultimul model al unui monitor video pentru copii

Într-o lună puteți economisi

£501

Este o noapte pentru dvs. într-un hotel de lux

sau

valoarea de peste un an pentru scutece și șervețele pentru copii

În șase luni puteți economisi

£3011

Acesta este garderobă nouă post-sarcină

or

prima vacanță în familie a bebelușului la mare

Într-un an puteți economisi

£6022

Pentru a economisi pentru concediul de maternitate

sau

o mașină de familie nouă și aprobată

Distribuiți această pagină pentru a ajuta pe cineva la care țineți să renunțe la fumat