Hero

Terapia de înlocuire a nicotinei (TÎN)

Țigările conțin nicotină, care creează dependență extremă. Chiar dacă doriți să renunțati la fumat, acest lucru poate fi dificil întrucât sunteți dependent de efectele nicotinei. Capacitatea de a gestiona dorința de nicotină precum și simptomele de întrerupere a nicotinei vă vor ajuta să renunțați la fumat..

Terapia de înlocuire a nicotinei (adesea denumită NRT în Anglia) vă furnizează produse cu un nivel redus de nicotină astfel încât să vă poată ajuta să renunțați la fumat.

Există mai multe produse TÎN din care puteți să alegeți, precum plasturele și mai multe produse de administrare orală. Utilizarea a două produse diferite deodată (de obicei plasturele și un produsul de administrare orală) vă poate ajuta cu adevărat.

Coronavirus și "Renunță la fumat Londra" (Stop Smoking London):

În aceste timpuri , când ni se solicită tuturor să rămânem acasă și să urmăm măsurile de distanțare socială, nu uitați că Terapiile de înlocuire a nicotinei, (NRT-urile) pot fi achiziționate online din farmacii și supermarketuri cu livrare la domiciliu.

"Renunță la fumat Londra" este aici pentru a vă ajuta pe parcursul călătoriei dvs. de renunțare la fumat. Înscrieți-vă astăzi pentru a primi mesaje text SMS motivaționale pentru a vă ajuta să rămâneți dedicați scopului propus în timp ce renunțați la fumat.

Plasturi cu nicotină

Plasturii cu nicotină se aplică direct pe piele. Dacă sunteți un fumător obișnuit, aceștia vă pot ajuta să renunțați la fumat, întrucât eliberează nicotină pe o perioadă de 16 ore (toată ziua) sau de 24 de ore (ziua și noaptea), în funcție de tipul de plasture pe care îl alegeți. Plasturele oferă o doză constantă de nicotină și vă ajută să reduceți simptomele de întrerupere a fumatului, precum și dorința de nicotină.

Ați încercat deja plasturii cu nicotină?
De ce nu încercați să combinați alegerile


Partajați aceste informații

Gumă cu nicotină și pastile

Atât guma cu nicotină cât și pastilele eliberează nicotină care vă ajută să luptați cu dorința de nicotină și cu simptomele de întrerupere a fumatului - astfel încât să vă facă să renunțați la fumat. Guma se mestecă o dată sau de două ori până când începeți să simțiți furnicături și atunci o plasați în partea laterală a gurii pentru un minut sau mai mult, după ce gustul dispare, o mestecați din nou, după care o plasați în cealaltă parte a gurii. Pastilele sunt asemănătoare cu guma, introduceți una în gură și lăsați-o să se dizolve, pastilele nu trebuie ronțăite sau mestecate.

Ați încercat deja pastilele sau guma cu nicotină?
De ce nu încercați să combinați alegerile


Partajați aceste informații

Inhalator cu nicotină

Acesta este un tub mic de plastic, care are un cartuș dispensabil și un muștiuc. Inhalați la capătul tubului de plastic, iar vaporii de nicotină sunt eliberați în gura dvs.

Dacă simțiți nevoia să duceți mâna la gură, ca în cazul fumatului, inhalatorii sunt o opțiune minunată. Înlocuiți cartușul dispensabil într-un inhalator după aproximativ 80 de pufuri.

Ați încercat deja inhalator cu nicotină?
De ce nu încercați să combinați alegerile


Partajați aceste informații

Microtableta

Microtableta cu nicotină este o tabletă de dimensiuni mici care se dizolvă sub limbă - mestecarea sau înghițirea acesteia nu are efect. Microtableta are un gust ușor piperat, dar majoritatea persoanelor se obișnuiesc cu gustul.

Nu așteptați să apară dorința, microtableta trebuie utilizată în mod regulat pe parcursul zilei, pentru a vă ajuta la înlăturarea dorinței. Utilizați microtableta timp de cel puțin 8-12 săptămâni pentru reuși să renunțați complet la fumat.

Ați încercat deja microtabletele cu nicotină?
De ce nu încercați să combinați alegerile


Partajați aceste informații

Spray de gură

Prima dată când utilizați sprayul de gură (sau dacă nu l-ați utilizat timp de câteva zile), pregătiți sprayul prin apăsarea cu fermitate a pompei până când apare o ceață fină; nu îndreptați sprayul spre dvs. sau spre alte persoane când faceți acest lucru.

Deschideți gura larg, plasați sprayul cât mai aproape de gură, evitând buzele. Plasați sprayul în interiorul obrazului și apăsați cu fermitate pe pompă, dacă este necesar, puteți să repetați acțiunea la nivelul celuilalt obraz.

Pentru a evita sughițurile, nu încercați să inhalați atunci când administrați sprayul și evitați după aceea să înghițiți pentru câteva secunde. Nu așteptați să apară dorința de nicotină, sprayul de gură trebuie utilizat în mod regulat pe parcursul zilei. Utilizați sprayul timp de cel puțin 8-12 săptămâni pentru a reuși să renunțați la fumat.

Ați încercat deja sprayul de gură cu nicotină?
De ce nu încercați să combinați alegerile


Partajați aceste informații

Cine poate utiliza TÎN?

Majoritatea persoanelor pot utiliza TÎN, inclusiv:

  • Adulți și copii peste 12 ani - deși tinerii sub 18 ani nu ar trebui să utilizeze pastilele fără a consulta mai întâi medicul.
  • Femeile însărcinate - medicul dvs. vă poate sugera TÎN dacă consideră că vă poate ajuta să renunțați la fumat.
  • Femeile care alăptează - medicul dvs. vă poate sfătui cum să procedați în condiții de siguranță

Citiți întotdeauna instrucțiunile de pe pachet sau prospectul înainte de a utiliza TÎN pentru a verifica dacă acestea sunt adecvate pentru dvs. Uneori este bine să consultați mai întâi medicul, de exemplu, dacă aveți probleme cu rinichii sau cu ficatul, sau dacă ați suferit recent un infarct sau un atac cerebral.

Distribuiți această pagină pentru a ajuta pe cineva la care țineți să renunțe la fumat