Hero

Ce sunt țigările electronice și cum trebuie să le utilizați?

Aproape trei milioane de persoane utilizează țigările electronice în Regatul Unit - peste jumătate dintre aceștia au renunțat deja complet la fumat.

Există dovezi științifice, fiabile potrivit cărora țigările electronice sunt mult mai puțin nocive (cel puțin 95%) decât țigările obișnuite.

Coronavirus și "Renunță la fumat Londra" (Stop Smoking London):

În aceste momente, când ni se solicită tuturor să rămânem acasă și să urmăm măsurile de distanțare socială, nu uitați că țigările electronice pot fi achiziționate prin magazinele online vape (de lichide cu nicotina care se evaporează) cu livrare la domiciliul dvs.

"Renunță la fumat Londra" (Stop Smoking London) este aici pentru a vă ajuta pe parcursul călătoriei dvs. de renunțare la fumat. Înscrieți-vă astăzi pentru a primi mesaje text SMS motivaționale pentru a vă ajuta să rămâneți dedicați scopului propus în timp ce renunțați la fumat.

Ce trebuie să știți despre țigările electronice

Ce este o țigară electronică?

O țigară electronică este un dispozitiv alimentat de o baterie care încălzește o soluție numită lichid pentru țigări electronice sau suc. Lichidul pentru țigări electronice conține nicotină și arome care se găsesc, de obicei, în mâncare.

Țigările electronice vă permit să inhalați nicotină pe bază de vapori, și nu pe bază de fumat. Acesta este un mod mult mai ecologic și mai sigur de a inhala nicotină decât prin utilizarea unor țigări normale.

Utilizarea unei țigări electronice se numește „vapare” întrucât nu necesită ardere.

Țigările electronice sunt mai sigure decât țigările normale?

Autoritățile importante din domeniul sănătății precum Direcția de sănătate publică din Anglia, Colegiul Regal al medicilor, Centrul Național pentru renunțarea la fumat și formare, Colegiul Regal pentru medici generaliști și organizațiile de caritate, inclusiv cea pentru Cercetarea cancerului din Regatul Unit susțin utilizarea țigărilor electronice de către adulți ca fiind o metodă convenabilă de a reduce numărul de țigări fumate, sau de a renunța complet la fumat.

Care sunt pericolele?

Utilizarea țigărilor electronice nu este lipsită complet de riscuri. Dar știm că țigările electronice sunt mult mai puțin dăunătoare decât dacă ați continua să fumați.

În Regatul Unit țigările electronice sunt strict reglementate pentru siguranță și calitate. Atunci când este utilizată ca intenționată nicotina conținută în lichidele de țigară electronică este relativ inofensivă.

Unde pot afla mai multe despre țigările electronice?

Dacă doriți ajutor pentru a alege țigara electronică și lichidul potrivit pentru dvs., un magazin specializat vă poate ajuta și sfătui. Puteți găsi o listă de magazine aici sau poate cunoașteți deja altele în zona dvs.

Utilizarea și stocarea țigărilor electronice

Asigurați-vă că toate dispozitivele, încărcătoarele și bateriile țigărilor electronice afișează o marcă CE. Aceasta este o marcă de certificare care indică respectarea standardelor europene cu privire la sănătate, siguranță și protecția mediului.

Lichidele pentru țigările electronice trebuie stocate într-un loc răcoros și întunecat, care nu se află la îndemâna copiilor și animalelor de companie, iar sticlele goale trebuie aruncate în siguranță.

Pentru a reduce riscul de incendiu, la fel ca pentru orice alt dispozitiv electric, trebuie să utilizați întotdeauna încărcătorul corect, iar țigările electronice nu trebuie lăsate la încărcat nesupravegheate sau peste noapte. De asemenea, evitați să introduceți baterii de rezervă în buzunar alături de mărunțiș sau chei, întrucât pot lua foc.

De ce ar trebui să trec la țigări electronice pentru a mă ajuta să renunț la fumat?

Trecerea la o țigară electronică înseamnă că reduceți foarte mult numărul de substanțe chimice nocive pe care le luați în corp.

Este posibil să descoperiți că puteți gusta mult mai bine alimentele și că simțul mirosului dvs. se îmbunătățește.

Multe persoane preferă vaparea în locul fumatului!

Veți economisi bani optând pentru țigările electronice în locul țigărilor normale. Fumatul unui pachet de țigări ieftine vă va costa aproximativ 8 lire pe zi, aceeași cantitate de vapori vă va costa aproximativ 1,50 lire pe zi.

Share this page to help someone you care about quit smoking