Hero

Cum să renunțați la fumat?
Metode care vă ajută să renunțați la fumat

Există mai multe căi prin care puteți renunța la fumat. O puteți alege pe aceea care vi se potrivește cel mai bine.

Înțelegerea opțiunilor dvs.

Știm cât de dificil este să renunțați la fumat. Există o mulțime de opțiuni și de produse care pot funcționa în cazul dvs. și al stilului dvs. de viață, și care vă pot ajuta să reușiți. Aflați care dintre acestea vi se potrivește cel mai bine.

Nu mai fumati cu sprijin

Unul dintre cele mai bune moduri de a opri fumatul este să combini diferite tipuri de NRT. De exemplu, combinarea unui plasture de nicotină cu un produs oral.

Există o mulțime de diferite ajutoare pentru fumat care vă pot ajuta. Aflați mai multe mai jos.


Inhalatorul pe bază de nicotină

Acesta este un tub mic de plastic, care are un cartuș dispensabil și un muștiuc. Inhalatorul eliberează vapori de nicotină atunci când inhalați, ajutându-vă să vă reduceți dorințele legate de nicotină, precum și simptomele legate de întreruperea dozei de nicotină.

Aflați mai multe

Comprimate prescrise de medicul dvs.

Există două tipuri de medicamente care vă pot ajuta să renunțați la fumat și care se găsesc sub formă de pilule care pot fi prescrise de medicul dvs. Acestea sunt Champix și Zyban. Atât Champix cât și Zyban reduc dorința de nicotină, precum și efectele produse de întreruperea dozei de nicotină. De asemenea, Champix reduce și plăcerea pe care o simțiți atunci când fumați. Cercetările au arătat că utilizarea uneia dintre medicațiile bazate pe pilule sau terapia de înlocuire a nicotinei reprezintă modalitatea cea mai eficientă de a renunța la fumat.

Aflați mai multe

Plasturii cu nicotină

Aceștia se aplică direct pe piele, iar nicotina este eliberată pe o perioadă de 16-24 ore (în funcție de plasturele pe care îl utilizați). Aceștia vă pot ajuta să gestionați dorințele legate de nicotină și pot reduce simptomele legate de întreruperea dozei de nicotină.

Aflați mai multe

Guma cu nicotină

Guma de mestecat care conține nicotină vă poate ajuta să reduceți dorințele legate de fumat. Acestea sunt disponibile sub formă de 2 mg sau 4 mg. Guma cu conținut mai ridicat de nicotină este potrivită în cazul în care fumați mai mult de 20 de țigări pe zi.

Aflați mai multe

Țigările electronice (Vaparea)

Țigările electronice sunt disponibile în diverse moduri și au diverse arome, dar toate au scopul de a vă ajuta să combateți dorința de nicotină - și prezintă doar o mică fracțiune din riscul pe care îl prezintă țigările.

Aflați mai multe

Microtableta

Microtableta este o tabletă de dimensiuni mici care se dizolvă în gură și permite ca nicotina să fie absorbită în mucoasa bucală. Aceasta ajută la reducerea dorinței de nicotină și a simptomelor legate de întreruperea dozei de nicotinei.

Pastilele pe bază de nicotină

Pastilele sunt asemănătoare cu guma. Introduceți una în gură și lăsați-o să se dizolve pentru a elibera nicotina în fluxul sanguin. Acestea pot reduce dorințele legate de fumat și simptomele legate de întreruperea dozei de nicotină.

Aflați mai multe

Spray de gură

Spray-ul de gură pe bază de nicotină permite nicotinei să fie absorbită destul de repede în fluxul dvs. sangvin prin intermediul mucoasei bucale. Acesta ajută la ameliorarea dorințelor legate de nicotină și a simptomelor legate de întreruperea dozei de nicotină.

Spray nazal pe bază de nicotină

Sprayul nazal pe bază de nicotină este utilizat în absorbția de către mucoasa nazală a unei doze rapide si eficiente de nicotină. Acesta este un mod destul de rapid de eliberare a nicotinei pentru a vă ajuta în lupta cu dorințele legate de nicotină și cu dorințele de întrerupere a dozei de nicotină.

Serviciul de mesaje motivaționale

Clinica Stop Smoking din Londra oferă un serviciu de mesaje motivaționale pentru a vă ajuta să renunțați la fumat. Vă puteți înscrie pentru a primi SMS-uri care includ ponturi, sfaturi și mesaje motivaționale chiar pe telefon. Utilizarea sprijinului motivațional împreună cu alte produse care vă ajută să renunțați la fumat precum TÎN sau țigările electronice vă pot ajuta să renunțați complet la fumat.

Aflați mai multe

Voke

Voke nu este o țigară electronică. Fiecare pachet conține până la 20 de cartușe și puteți utiliza maximum 2 pachete pe zi. Voke este potrivit pentru adulții cu vârsta peste 18 ani. Trebuie să citiți întotdeauna etichetele, înainte de a utiliza orice produs destinat renunțării la fumat, inclusiv Voke. În aceste timpuri , când ni se solicită tuturor să rămânem acasă și să urmăm măsurile dispuse de distanțare socială, nu uitați că Voke poate fi achiziționat online cu livrare la domiciliu.


Ajutați pe cineva la care țineți să renunțe la fumat astăzi

Distribuiți această pagină pentru a ajuta pe cineva la care țineți să renunțe la fumat